error e

Vergeet die IT-risico’s, vertrouw op Bitlink!

Storingen in je IT-systeem kan je nooit voorspellen – je kan ze wel tot een absoluut minimum beperken! Daarom kiest Bitlink steevast voor de preventieve aanpak. Dankzij de nieuwste apparaten, gebruiksvriendelijke oplossingen en een goede beveiliging garandeert Bitlink dat jouw IT optimaal werkt.

De meest voorkomende storingen in IT kan je onderverdelen in drie categorieën.

1)    Technische storingen

Wanneer een toestel er de brui aan geeft, zit je hoe dan ook in de problemen. In de meeste gevallen is dat te wijten aan verouderde toestellen. De leasingformule van Bitlink voorziet je ten allen tijde van de nieuwste computerapparatuur wat de kans op een technisch defect aanzienlijk verkleint. Moest er dan toch iets foutlopen, dan kan je rekenen op onmiddellijke vervanging van je apparaat. Geen oeverloze gesprekken met een klantendienst, één telefoontje met Bitlink en je blijft ongehinderd aan het werk.

2)    Virussen en cyberaanvallen

Al ben je Tesla, Aveve of het Noors Parlement, elk bedrijf wordt de dag van vandaag wel eens geconfronteerd met cyberaanvallen. Bitlink beschermt zijn klanten met betrouwbare computerbeveiliging. Bovendien worden al jouw toestellen achter de schermen continu opgevolgd via actieve monotoring.   Zo blijven jouw data en die van je klanten altijd in veilige handen.

3)    Menselijke fouten

Bij veel problemen met een apparaat ligt de oorzaak bij foutief gebruik. Bitlink zoekt steeds naar de meest eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen die precies aansluiten bij de noden van jouw bedrijf. Indien je moet overschakelen naar een nieuw systeem, geeft Bitlink alle gebruikers een uitvoerige opleiding. Ook na de ingebruikname blijft Bitlink op stand-by:  je kan er steeds terecht met al je vragen.

Slaap op twee oren dankzij de preventieve aanpak van Bitlink!

Dankzij de leasingformule van Bitlink die gepaard gaat met een preventieve werkwijze, kan je steeds de uptime van je bedrijf en de veiligheid van je data garanderen.