Bitlink support

Verdienen aan problemen? Niet bij Bitlink!

Een vast prijskaartje voor jouw IT.

Dat er in België geen tekort is aan IT-aanbieders, is een understatement. Het is als consument niet eenvoudig om de bomen door het bos te zien en duidelijkheid te krijgen over het aanbod.  Bij Bitlink staat het zwart op wit: een vast prijskaartje, geen gedoe. Ook bij technische problemen heb je één aanspreekpunt en géén extra kosten.

Het ‘All-In’ model van Bitlink is de IT oplossing bij uitstek voor zowel de klant als de IT’er.  Bij Bitlink lease je namelijk je hard- en software. Zo heb je steeds de nieuwste apparaten ter beschikking, wat de kans op technische problemen al drastisch vermindert. Wanneer er toch iets voorvalt, kan je rekenen op persoonlijke en snelle interventie, volledig kostenvrij.

Uw IT werkt probleemloos! Via actieve monitoring houdt Bitlink vanop afstand een oogje in het zeil. De beveiligingsstatus van jouw apparaten wordt voortdurend gecontroleerd en Bitlink grijpt meteen in wanneer dat nodig is. Want voorkomen is beter dan genezen!

Bij Bitlink betaal je een jaarlijks bedrag. In ruil krijg je een probleemloze IT-omgeving op maat. Geen peperdure interventies, kostelijke herstellingen of downtime voor jouw bedrijf. Met het handige klantenportaal op bitlink.be behoud je bovendien zelf mee het overzicht.