meet gio

Meet Gio

We zijn heel erg verheugd om je te mogen meedelen dat Gio sinds oktober deel uitmaakt van Bitlink. We hadden geen betere toevoeging aan ons team kunnen wensen dan deze goedlachse vader & echtgenoot.

Gio is allesbehalve een onbekende voor Bitlink. Een paar jaar geleden kruisten de wegen van Bitlink en Gio voor een eerste keer. Heel toevallig vond Lester, oprichter van Bitlink, het kaartje van Gio bij de kinesist. Gio was namelijk sinds 2014 freelancer in bijberoep. Nadat Lester contact had opgenomen met Gio, volgde al snel een eerste ontmoeting en uiteindelijk ook een samenwerking.

Die collaboratie verliep zo vlot, dat zowel Gio als Bitlink het erover eens waren om onder eenzelfde vlag verder te gaan. Dankzij de fulltime toevoeging van Gio aan het team, zijn we in staat om jou als klant nog beter bij te staan op technisch vlak.

Gio is dan ook meteen je rots in de branding voor al je technische vragen. Je kan hem steeds telefonisch, via e-mail en via WhatsApp bereiken voor problemen, aanpassingen, uitbreidingen,…

Wie is de man achter de naam Giovanni?

Dat Giovanni gebeten is door alles wat met technologie te maken heeft, is een understatement. Enerzijds heeft hij de ontembare drang om de nieuwste technologische snufjes in huis te halen. Anderzijds doet hij niets liever dan sleutelen aan computers en smartphones om ze een nieuw leven te geven.

De rode draad doorheen Gio zijn leven is dat hij absoluut niet iemand is die stilzit. Als hij niet aan het werken is aan computers, dan is hij druk in de weer met het renoveren van zijn woning.

La dolce vita

Als Gio en zijn vrouw eropuit trekken, is het 9 van de 10 keren richting het prachtige Italië. We geven hem dan ook geen ongelijk. Integendeel zelfs, we zouden hem het liefst van al willen vergezellen richting de Zuiderse zon.😉

Fun fact over Gio om mee af te sluiten

Om af te sluiten op een hoogtepunt, delen we je graag een leuk weetje mee over Gio.

Als kind wilden de meesten dokter, politie- en/of brandweerman worden. Gio daarentegen, die groeide op met de gedachte om ooit uitverkochte zalen de tranen in de ogen te geven van het lachen.

Die droom is niet uitgekomen. Maar de humor en de kwaliteit om een glimlach op mensen hun gezicht te toveren heeft Gio in overvloed.

Een eigenschap om te koesteren, Gio. En nogmaals welkom in het team!